Днес в Пловдив бяха наградени на най-добрите военни спортисти за 2023-та

...
</TD
>Днес в Пловдив бяха наградени на най-добрите военни спортисти за 2023-та
Коментари Харесай

Ген. Матеев за най-добрия военен спортист: Изключителен войник

Днес в Пловдив бяха наградени на най-хубавите военни спортисти за 2023-та година. Церемонията се организира в зала " Съединение “ на Историческия музей. Ваня Гатева и Неделчо Василев бяха оповестени за най-хубавите спортисти на България.

" За новата година си поисквам най-много здраве. Спортът за мен е нещо доста скъпо. Благодаря на ген. Явор Матеев, че постоянно ни е подкрепял. Това, което ми дава най-вече сили са фамилията, децата ми, сътрудниците и треньорите. Без тяхната поддръжка няма по какъв начин да съумея ", сподели разгорещено Гатева.

" Пожелавам на всеки да изпита това възприятие. Военният многобой е най-трудната дисциплинираност, там би трябвало да си добър в съвсем всичко - да стреляш, да хвърляш гранати и други Виждам своето бъдеще единствено и само в Специалните сили ", сподели и Неделчо Василев

" Неделчо Василев е един извънреден повсеместен боец. Той е доказателството, че всеки, който има воля и се труди, може да успее. За 5 години се построи в армията като най-хубавия състезател на Министерството на защитата ", сподели ген. Матеев за Василев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР